Nyhetsindustrien er i endring, og mange aviser har introdusert digitalt beatlingsinnhold, beskyttet av betalingsmurer.  WideScribe ble først tenkt som en abonnementsakselerator, e ny type betalingsløsning som øker konverteringsraten og støtter kvalitetsjournalistikk. Over tid, dette blandet seg med ideen om å tilby mikrobetalinger for innhold. Vi tror disse to fungerer godt sammen når gjort på riktig måte. Slik fant vi vår visjon :

Visjon  : WideScribe skal gi unge nettbrukere det de vil ha –  Maksimalt med frihet, mangfoldighet og privatliv, og minimalt med klikking, innlogging og administrasjon.

WideScribe tilbyr at nettpublikasjoner trer inn i et nettverk av likesinnede, en innholdsring, der alle tar betalt på samme måte og til noenlunde like priser.  Partnere i nettverket samarbeider om en felles abonnementsløsning, og fordeler pengene fra kunder etter hvor brukerne faktisk leser innhold. WideScribe egner seg særlig for små og mellomstore lokalaviser , uavhengige nisjeaviser,  magasiner og tidsskrifter som i dag har betydelig innhold som enkelt kan gjøres tilgjengelig på nett. WideScribe enkeltartikler og abonnementstjenestene WideScriber kan også integreres med eksisterende betalingsmurer, noe som holder døren åpen for et enkelt salg, og hjelper mot ‘premium blindhet’ som nå påvirker særlig unge lesere.

Se våre demovideoer

Teknisk plattform

Leave a Reply